Brottsutredning mitt fall!

polisen-1440x960

När det gäller brottsutredningar och gärningsmän så jämför gärna polisen flera ärenden och befintliga utredningar för att se om det finns gemensamma nämnare. Detta visar i så fall ett mönster och kan identifiera en gärningsman och eftersom ingen ville ta i mitt fall frågade jag om polisen kunde jämföra med andra.

På det viset hade man kanske kunnat hjälpa andra offer eller kunna åtala någon och mitt fall bli aktuellt den vägen för i brottsutredningar vill polis gärna ha kontakt med tidigare offer.

Mitt handlar om en mamma som tillsammans med 2 andra kvinnor och flera män utsatte mig för sexuella övergrepp men i Sverige är man löjeväckande patetisk och påstår att en mamma inte gör sina barn illa.

Det spelade ingen roll hur jag än hävdade vad som hänt och att hon faktiskt har erkänt för mig men inte för polisen så ville man inget göra. Denna mentalitet som finns i detta land säger alltså att ett kön utsätter vilket är fullständigt vansinnigt.

Offer som då alltså blivit utsatta av kvinnor tas alltså inte på allvar, jag ett barn som växer upp ser att flera män och killkompisar blir utsatta för psykisk misshandel.

Ingen tror de!

Det tycks inte heller spela någon roll hur många vittnen som finns och som i mitt fall finns det människor för polis att kalla in på förhör eller hämta in som vet vad som hänt. Det har jag sagt hela tiden och andra men inget har gjorts.

Hur ska man kunna föra sin talan då i en sådan situation?

De jag har varit i kontakt med har vänt sig till mig för all information för trots att jag blev drogad som barn ska jag alltså veta saker och ting. För mig låter det helt otroligt och hur jag ska kunna identifiera människor jag inte vet namnen på?

Ska då ett barn behöva rigga hus och hem med ljud och bild för att bli betrott i Sverige?

Verkar inte bättre och när det gäller min pappa så skulle jag alltså lämna namn på människor vars namn jag inte vet för annars kunde man inte göra några tester. Eftersom ”mamma” vägrar samarbeta på alla fronter och jag har sagt detta i alla år så har man alltid sagt att ”en mamma berättar det för sina barn”!

Människan utsätter, så enkelt är det men inte i Sverige tydligen och kvinnor har tydligen rätten till att behandla människor hur som helst! Denna löjeväckande attityd har alltid funnits och det är oerhört patetiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s