Familjen!

1000-farsdag-rosor-foto-anders-eriksson-2013

När vi växer upp behöver vi kärlek, trygghet och ömhet och lära oss respekt för varandra och våra medmänniskor. Det vi också behöver är vårt DNA band och kunna identifiera oss med våra anhöriga för då kan vi säga vem vi är.

De vi känner igen oss i som vi växer upp med blir viktiga och när dem banden rivs sönder så tappar vi våran identitet och upplever svåra trauman. Det är inte alltid dessa trauman läks och vi växer upp med sorg, hat och ilska och kanske söker vi hämnd i vuxenlivet.

Familjen ska vara den trygga famn och vagga som den är menad att vara och skulle det vara så att den inte är det, behöver kanske samhället kliva in med stödinsatser.

Det vi ser idag är däremot någonting helt annat då familjer rivs upp och barnen lider av svåra trauman och separation blir vardag för många. Detta trots att mycket baseras på lögner och förtal och att samhället ignorerar detta är oerhört allvarligt!

Familjen får leva med sorg och barn växer upp och tycker att det är deras fel och detta är mycket svårt för ett barn. Det spelar inte alltid roll hur mycket föräldrar och anhöriga än slåss för de sina, i Sverige är det för svårt att få rättvisa.

Det trygga landet med stark diplomatisk ådra finns inte längre och något destruktivt har dykt upp som ingen tycks vilja stoppa. Vi hör inga starka politiska röster att denna handel måste upphöra, vi ser inga stora demonstrationer landet runt.

Tyst! Det är för tyst! Varför vill ingen bli av med denna handel? Människor är inga ägodelar, vi pratar om liv!

Liv som förstörs medans människor tittar på och antalen självmord har stigit i Sverige och det enda vi egentligen hör är barnens sorg och rop efter sina föräldrar.

Vi hör föräldrars rop efter sina barn! Sverige är fyllt med sorg och detta är en sorg som kommer att befläcka Sverige länge!

Varför vill svensken att detta ska fortsätta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s