Ur ett vuxet fosterbarns minne berättar! Investeringar

vampiremoondark

Investeringar lönar sig, men det är svenska politiker inte intresserade av.

Att investera rätt för politiker i vårt samhälle kan löna sig med många miljarder varje år, men detta är tydligen inte våra politiker intresserade av. Dom vill inte investera med nya lösningar till barn rättigheter i Sverige och dom vill ej heller investera till ungas rätt att få ett värdigt vuxenliv och dom vill ej investera i hållbarhet i barns uppväxt eller familjens hållbarhet.

Detta är mycket märkligt, och även att politiker vill betala dessa enorma kostnader som detta kaos årligen kostar alldeles i onödan,  ja alla politiker talar om att psykisk ohälsa kostar, och visst kostar det enormt så även med vanvård med just psykisk ohälsa till följd. Det kostar enorma lidanden, det kostar förlorade år, men även förlorade möjligheter, och det kostar pengar.

Hur skulle det vara med lite investeringar kanske i just alla barn och familjer i Sverige? om man kanske vände från det destruktiva med vanvård till det konstruktiva med möjligheter i stället? att ge familjer i Sverige möjligheter till att få vara just familjer med både styrka och svagheter, för vilken familj är väl perfekt?

Men skulle det då bli en kris, så ge då familjen stöd till att reda upp situationen istället! och för dom barn som måste tas om hand..ge då dom barnen stöd och med det allt stöd som går och låt dessa barn få komma ut i vuxenlivet som hela barn, inte krossade barn. Investeringar lönar sig om det är rätt investeringar, och investera är ju så i ropet nu, så varför inte ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s