Besviken på medmänniskor!

gothic rose

Varje dag hör vi människor berätta om sina barn de förlorat då soc har omhändertagit de olagligt. Majoriteten av barnen har innan omhändertagandet varit drogfria, nikotinfria och inte druckit och plötsligt så skär de sig, dricker, röker och är lösaktiga.

Barn avlider och utredningar mörkas och föräldrar kämpar för upprättelse som inte dyker upp och barnen skriker på hjälp som aldrig kommer till deras räddning.

boy-twerks-330x189

Barn ska sexualiseras så tidigt som möjligt och RFSU och RFSL anser att barn ska ha upplysning i sexuella akter så tidigt som möjligt. Denna bild och berättelse om denne pojke stärke ju hatet mot homovärlden och barn ska bara utsättas?Majoriteten av placerade barn berättar om sexuella övergrepp, våldtäckter och misshandel och det finns barn som svälts.

Om du tycker detta är fel, varför är du tyst då för? Borde inte alla homosexuella som gått igenom ett helvete själva höja rösten och säga ifrån?!

Barn omhändertas av socialen tom baserat på anonyma anmälningar som ofta handlar om hämnd från anmälaren vilket är horribelt. Detta har senare framkommit i flera ärenden och människor har berättat men vem hör de?

Alla rop på hjälp tycks försvinna för de som borde höra lyssnar inte men påstår sig vara medmänniskor. Svensken har alltid litat blint på myndigheter och att de sköter sig men varför ser vi då allt detta?

Många anmälningar till polisen tar de inte ens upp och åklagare tar inte ens ärenden vidare! Detta samhälle vill tydligen svensken ha för varför protesterar du inte?

Sverige har i Sofia Rapp Johanssons kamp mot Staten tom sagt att ansvariga inte har ett ansvar då ingen ställts mot väggen, ingen har åtalats för övergrepp mot Sofia.

Jag har själv blivit utsatt och ingen har åtalats eller förhörts än och jag har slagits för mina rättigheter sedan 80-talet.

Socialen ansåg att det inte är viktigt att utreda sexuella övergrepp och barnamord och varför inte från polisens håll plocka in människor för förhör som kunde och kan tillföra en hel del?

Varför ser vi inte en enad befolkning gå man ur huse för att detta ska försvinna och varför tror inte människor på det som alla berättar om?

Hur kan man vara så kall och egoistisk?

Tyst medgivande är enbart feghet! Inget annat!

Vi ser inga artiklar i pressen och vi hör inga vågade journalister attackera detta i TV men media i Sverige får statsbidrag och det är tydligen viktigare än att visa upp verkligheten. Media får aldrig någonsin vara köpt av staten men tyvärr är det det vi ser och varför spotta på de utsatta?

De som strider i detta är en handfull skara människor som måste bli fler och att visa denna kalla tystnad visar feghet!

LVU är inget annat än barnhandel!

9789187507540_200_lvu-lonsam-kommunal-manniskohandel_haftad

Det finns så mycket människor kan göra så varför inte bryta denna makt och slå tillbaka? Varför inte skrota detta vidriga och bygga upp något bra?

Jag förstår inte att man kan vara så vidrig att inte ens stå upp för barnen och de utsatta som ständigt får kämpa och inte få stöd av myndigheter! Hur i hela fridens namn kan det vara så svårt att engagera sig för människor?

En reaktion till “Besviken på medmänniskor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s