Folkets röst!

jaguarwoman

”Efter att David tagit in Felicia på rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit i brevet i hopp om att komma från Kastellet. När David kommit in på rummet och upptäcker detta blir det tumult och för att hålla fast och lugna ner Felicia hade han tagit grepp. När han upptäcker att hon inte andas längre blir han rädd och ringer Dan Larsson. När Dan kommer bestämmer de sig för att hänga Felicia i trädet nere vid ån för att det ska se ut som att hon tagit livet av sig där. Dan vill inte ha en skandal på hemmet nu när de ska starta upp behandling för spelmissbrukande ungdomar som bestämts på konferensen samma dag.”

Taget från http://www.feliciasliv.se

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/02/felicia-1990-07-19-2005-05-17/

Fallet Donia:

”Dom i sin tur placerade henne hos Fosterhemsmamman Jaana Alvesparr.
Jaan Alversparr var erkänt stygg och elak med Donia Hassan, och såg genom fingrarna när hon blev våldtagen i sitt hem, av någon i huset.
Detta berättade Donia Hassan för en klasskamrat, mitt framför ögonen på Jaana Alvesparr, som då snabbt föste ut klasskamraten, och skickade upp Donia på sitt rum.

När Donia Hassan blev sjuk, fick lunginflammation, såg Jaana Alvesparr sin chans. Hon lät helt enkelt bli att ta Donia till sjukhus, för hade hon tur, så dog Donia, och då kom hon ur sitt dilemma.
Så resonerade hon.

Donia blev mycket riktigt ännu sjukare, hon blev dödssjuk, gick tillbaka till en treårings nivå, och luktade och stank fruktansvärt i skolan, så att alla som var där reagerade över hennes stank. När Donia dör, kommer det dit en polisman, endast en person, som skriver en nonsens anmälan, och sedan händer ingenting mer.”

https://annalillanvaisanen.com/2015/04/28/donias-upprattelse/

Fallen är hemska och detta sker dagligen i Sverige att barn omhändertas och men dessa mord utreds inte!

Människor sörjer och saknar sina barn men var finns rättvisan?

Jag fick en kommentar här på bloggen jag blev oerhört arg och ledsen över att höra:

”min fråga är: hur många är ni som är medlemmar i eu-famila? Är det inte så att det handlar om stats politisk makt som gäller och inte bara om skrota eller gnälla eller tycka synd om sig själv?”

Jag förstår inte hur man kan yttra sig på detta sätt och människor har rätt att sörja och många kan inte gå vidare då upprättelse lyser med sin frånvaro. Skulle det vara så att kommentaren är riktad direkt till mig så kan jag inte gå vidare då gärningsmän inte skakar galler och ingen tvingas ta sitt ansvar. Jag har inte ens fått bearbeta det jag gått igenom.

Kommentaren skrevs på https://annalillanvaisanen.com/2015/07/04/besviken-pa-medmanniskor/

Det finns så mycket folket kan göra och folket har mer makt än man tycks tro och hade man enat sig så hade trycket blivit för starkt och barnhandeln hade krossats! Det spelar ingen roll om man varit utsatt eller inte för barnen och rättvisa är alltid värt att slåss för! Hela nationen vinner på trygghet och varför ska maktmissbruket finnas kvar?

Man kan inte bara tro blint på att samhället fixar allt, folket måste resa sig för det är inte rätt att förtrycka folket och komma undan med mord.

Enade står vi starka och folkets röst borde höras starkt för rättvisa för varför ska ansvariga inte ta sitt ansvar?

Efter att David tagit in Felicia pEfter att David tagit in Felicia på rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit brevet i hopp om att komma från kastelletå rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit brevet i hopp om att komma från kastellet

Eft

Efter att David tagit in Felicia på rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit brevet i hopp om att komma från kastellet.

När David kommit in på rummet och upptäcker detta blir det tumult och för att hålla fast och lugna ner Felicia hade han tagit grepp, när han upptäcker att hon inte andas blir han rädd och ringer till Dan Larsson.

När Dan kommer bestämmer han att de ska hänga upp Felicia i trädet nere vid ån för att det ska se ut som hon tagit livet av sig där,

Dan vill inte ha någon skandal på hemmet nu när de ska starta upp behandling för spelmissbrukande ungdomar som bestämts på konferensen samma dag, där alla fått reda på att de sagts upp från nuvarande tjänst.

er att David tagit in Felicia på rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit brevet i hopp om att komma från kastellet.

När David kommit in på rummet och upptäcker detta blir det tumult och för att hålla fast och lugna ner Felicia hade han tagit grepp, när han upptäcker att hon inte andas blir han rädd och ringer till Dan Larsson.

När Dan kommer bestämmer han att de ska hänga upp Felicia i trädet nere vid ån för att det ska se ut som hon tagit livet av sig där,

Dan vill inte ha någon skandal på hemmet nu när de ska starta upp behandling för spelmissbrukande ungdomar som bestämts på konferensen samma dag, där alla fått reda på att de sagts upp från nuvarande tjänst.

Efter att David tagit in Felicia på rummet hade hon skurit sig i armen och skrivit brevet i hopp om att komma från kastellet.

När David kommit in på rummet och upptäcker detta blir det tumult och för att hålla fast och lugna ner Felicia hade han tagit grepp, när han upptäcker att hon inte andas blir han rädd och ringer till Dan Larsson.

När Dan kommer bestämmer han att de ska hänga upp Felicia i trädet nere vid ån för att det ska se ut som hon tagit livet av sig där,

Dan vill inte ha någon skandal på hemmet nu när de ska starta upp behandling för spelmissbrukande ungdomar som bestämts på konferensen samma dag, där alla fått reda på att de sagts upp från nuvarande tjänst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s