Rovdjur härjar och får styra!

Namnlös

Flera barn har mist livet, mördade av gärningsmän som svensken skyddar tillsammans med Staten! Gärningsmän i mitt fall är bl a 2 Socialsekreterare och 2 mentalskötare (varav den ena min biologiska ”mamma”) och 1 läkare och sammanlagt är de 8 stycken pedofiler!

Jag och flera offrades i Sataniska Ritualer och mina syskon mördades framför mina ögon och flera sitter inne med information som kan få en brottsutredning till fällande domar. Svensken gör som vanligt, agerar fegt och sitter tyst och låter samhället skapa fler monster när det borde vara tvärtom!

Lidandet mentalt enbart detta medför kan jag inte ens berätta om på ett sätt som ger en rättvis bild av helvetet man går igenom. Får man en hel natt utan mardrömmar är det en seger. Lär man sig duscha med lampan tänd utan att spy är det bra. Klarar man av att tvåla in sig är det otroligt.

Som sexualförbrytares offer i Sverige får man höra av ”medmänniskor” att man är skitig, ”mamma” spred det ryktet om sitt barn i hemstaden. Svenskar svalde varenda ord och jag blev stämplad för att vara som henne!!

Detta tycker Du är okej för du säger inte ifrån och Socialen med sina lakejer fortsätter jakten på oskyldiga offer i lugn och ro. De vet att de inte åker dit för svensken är lättköpt! De vet att Du sitter och tror att föräldrarna är usla, 32 600 barn var placerade 2013, så många usla föräldrar??

De vet att Du är lätt att muta för svensken är en statusjägare och gör allt för pengar så anonyma anmälningar finns i drivor och i majoritet anmäls människor utan att skäl finns!!

Hur många mördare/pedofiler/våldtäcktsmän har fällts sedan 1970?

Hur många larmade ni om?

Hur många barn har blivit sexuellt utnyttjade sedan 1970? Hur många lever idag?

Vilken värld lever Du i svensken? Tror Du så illa om Dina medmänniskor som Du inte ens känner men anser Dig har rätten att döma?

Sjukvården bryr sig inte om offer för på BUP handlar allt om förvaring och det har ju personal gått ut i pressen och larmat om och hur illa behandlade barnen blir!

De borde väl veta det men Du anser kanske att det är lögn men fler borde gå ut i pressen och säga ifrån!!

Sjukvården vet inte vad bearbetning är så därför får man ingen och man lever med alla minnen som river och sliter i en år ut och in.

Det enda de vill skapa är kunder åt läkemedelsföretagen så man drogar människor istället för att hjälpa fullt ut och i vissa horribla fall spänns människor fast och får elchocksbehandlingar.

Till mig sa sjukvården att det var fel på mig för jag var 2 år och blev utsatt av vuxna människor, man sa det för att skydda sina kollegor!

Du sitter och tror att allt sker på rätt sätt för Du är omogen och blind och just därför får dessa rovdjur härja och styra och barnen krossas!

Hur tror Du att deras föräldrar mår? Anser Du att barnen ska komma hem till trasiga föräldrar så socialen kan få omhänderta de igen för att krossa än mer??

Föräldrarna har inte en chans för de får ingen hjälp, det finns ingen armé av advokater med moral som sluter upp och slåss för de eller gudasända läkare med etik i DNA koden som ställer upp och vårdar!!

Felicia mördades, Donia mördades, Daniel förgiftades av vården och offren är många och dessa kan Du läsa om här i bloggen om Du vågar sanningen!!

Hur kan Du vara så hatisk och tillåta detta? Varför anser Du att liv inte är värt någonting?

När hörde Du på tv:n eller läste i pressen om pedofilhärvor polisen sprängt senast?

Trots att detta handlar om organiserad brottslighet och barn/människohandel så agerar inte Du svensken men skäller ut andra länder??!!

Varför ställer Du inte krav på polis och rättsväsende, advokater??

Vet Du att myndighetspersoner skyddas i fallen Felicia och Donia? Vet du att sjukvårdspersonal skyddas i fallet Daniel??

Poliser, socialsekreterare och deras lakejer går fria och detta anser Du svensken är ok?

Inget politiskt parti slåss högljutt i detta så Du har ingen politiker som vågar men Du gör ju ingenting heller och anser därför att ingen har rättigheter i Sverige. Då är det ju alldeles tydligt att Du vill ha ett kommunisitiskt land som leker med människoliv!

Precis som rovdjuren som härjar och får styra!

Vakna, gör om! Gör rätt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s