Sverige- sovande landet!

blackrose

Familjer splittras, barn omhändertas olagligt med lögnen som ledord, polis utreder inte, pedofiler får lindriga straff, barn skriker efter hjälp men var finns den?

Advokater hjälper inte många att slåss mot myndigheter och framförallt inte socialen och då det kostar är många utan hjälp. När barn har omhändertagits så förlorar många kontakten med sina barn och vet inget om de, många vänder sig plötsligt mot sina föräldrar.

Det biologiska bandet och närheten till familjen måste tydligen brytas och hatet från socialen mot kärleksfulla familjer är starkt.

Utsattheten breder ut sig i samhället och våldet växer sig starkt och hatet blir synligt för alla att beskåda och vi läser om larmen i media, dem få som finns att läsa och handlar mer om att spela ut människor mot varann.

Istället för att ta itu med problemen sover Sverige och med en Regering som är nonchalant blir det inga lösningar utan befolkningen får ta smällen.

Barn utsätts för sexuella övergrepp i fosterhem och på familjehem, barn dödas i dem samma och utredningar mörkas, de skyldiga får frihet och familjer sörjer.

RFSL och RFSU sexualiserar barnen och pedofiler får härja fritt i Sverige och Nationen fortsätter sova och barnen offras.

Varför är det så viktigt att inte göra något?

Vi ser bombattentat och dödligt våld på gatorna, människor blir beskjutna och man undrar var SÄPO är?

Varför är detta så oerhört viktigt för Sverige och vilken galning ligger bakom detta?

Regeringen fattade beslut om att det ska dras ner på polis och man monterar ner en Nation där en befolkning verkar sova lugnt med allt som ändå händer. Många som berättar om vad de gått igenom blir inte betrodda utan ansedda som psykiskt sjuka, en del blir anmälda för brott som inte begåtts av de när de hävdar sanningen.

Tydligen är den förbjuden!

Hur kan det vara möjligt?

När barnen utsätts systematiskt på det sätt vi ser idag så borde en befolkning vakna tycker man och ställa sig frågan varför och ta avstånd från våldet mot barnen.

De svagaste och mest värdefulla vi har i en värld ska alltså ostraffat offras på detta vidriga sätt och ansvariga gå fria?

Sverige idag är sjukt och behöver medicin och den består dels av en stark och enad befolkning som höjer rösten högt och tydligt. Inte en som sover!

När ledare skapar ett kaos som det vi ser idag så anser också ledare att befolkningar tar vad som helst bara det blir ett slut på allt. Det kan alltså skapas en polisstat, diktatur, kommunistiskt styre och nationen styrs med en järnhand!

Det viktiga är att man verkligen kräver något vi alla kan leva med för vi bor alla här och myndigheter idag, framförallt socialen, kommer undan med fruktansvärda brott.

Hur vill befolkningen det ska se ut?

Det är jobbigt att ställa frågor och mana till handling när man möts av tystnad och repliken ”det kommer att hända” när det måste ske nu!

Kaoset måste brytas och anvariga ställas till svars och höga topparna förlorar sin makt genom det, då faller allt de har skapat.

När vi ser hur det ser ut och att det är så svårt för människor att få komma till tals i media som är styrt, ställer jag frågan.

Hur välter vi detta gigantiska monster?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s