För barnen!

11428794_1120447167972615_103848163672691520_n

Fler är de som berättar om vad myndigheter utsätter de för och fler familjer krossas för att barn omhändertas på lösa boliner. Det är lögnernas Sverige vi lever i som behöver lära sig det motsatta och många är vi som vill göra något åt det.

För er nya läsare och vänner så har mitt liv varit kantat av våld och utsatthet och jag föddes rakt in i ett helvete vilket socialen höll liv i tillsammans med pedofiler och min biologiska mamma.

Många av barnen som omhändertas blir också utsatta och ärenden mörkas, som Felicia, som avliden hängdes i ett träd. Polisen kallar det självmord.

I Donia fallet så ringde fostermamman donationsregistret efter Donia hade mördats och när mamman frågade varför svarade man med att 3:e part skulle skyddas.

Våra barn ska tydligen inte skyddas och inte få växa upp i familjer där de har det bra och jag placerades i många olika hem som så många ungar.

De som absolut behöver hjälpen får den oftast inte utan nonchaleras av myndigheterna och vården hjälper inte till utan de sociala myndigheterna så alldeles för många går under i tystnad.

Socialen och Sverige vet tydligen inte var respekt och omtanke är för något utan behandlar barnen oerhört respektlöst och många ska ”motgångstränas” som de kallar det. Man isolerar många barn och de familjer som bor på utredningshem har berättat om fångläger där man ständigt övervakas.

2015??!!

Jag kommer ihåg vilket liv det blev när LiveAid galan föddes och många tyckte det var PR jippo av artisterna tills vi alla kunde se politiska förändringar till det bättre för många människor världen över.

Man kalla det för ”proggen” som verkligen behöver födas på nytt och detta har jag funderat på då vi är många som vill göra något.

Varför inte arrangera en artisthelg eller kväll blandat med tal om vad människor idag går igenom i Sverige?

Det hade väckt media.

Man hade kunnat ha med ljusmanifestation med bilder på och skyltar om barnen för det är viktigt och ha med underhållning.

En kväll eller helg för barnen!

Mot sociala myndigheten totalt sett!

Eftersom rasismen och fascismen blomstrar och vill skapa ”vi och de” så ger vi de en känga då vi ju kommer från alla länder, visar enighet då också mot naszister och rasister.

Detta handlar ju om våra barn och utsattheten människor går igenom då Sverige inte gör om och gör rätt. Inget annat!

Det finns människor som har berättat om hur barn satts på mediciner de inte behöver, de har börjat röka, dricka alkohol och visat upp ett lösaktig beteende efter de blivit omhändertagna.

Vi ser RFSL och RFSU sexualisera våra barn och ingen säger ifrån.

När jag växte upp kom ingen till min räddning och det var otäckt och när jag försökte berätta blev jag inte betrodd.

Låt oss visa att vi tror på våra medmänniskor och att vi är stora nog att stå upp för varandra. Det är oerhört viktigt att vi visar utåt var vi står för hur ska barnen kunna tro på oss annars?

Att vi hör och förstår?

Att vi finns och slåss för de?

Det man i Sverige alltid har kört med är ”tyst medgivande” och för mig är det feghet rakt av. Media är svårt att nå, det är svårt att slåss mot myndigheter så varför inte något större som för liv?

Det är viktigt att höras och aldrig sitta i tystnad och kanske kan vi slå ihop oss med olika grupper som också slåss för familjen, mot PAS, mot Socialen, mot LVU så vi blir än fler.

Jag tycker att alla berättelser är så viktiga att lyfta fram och att visar de kalla hjärtlösa människorna vad medmänsklighet är för något.

När det gäller kultur ska ni veta att proggen ställde till det för politiker i Sverige så som punken gjorde i Sverige med Thåström i spetsen och underbara Ebba Grön.

Musik når ju alla, med kultur är det lättare att förenas för vem tycker inte om musik och härliga texter?

Detta är som sagt något jag har funderat på då vi är många och något måste göras så att media vaknar!

När talare berättar vore det roligt om tolk kunde finnas med, alla kan inte teckenspråk. Då når vi fler människor.

Jag vill inte att fler ska under, ska få uppleva våra sorger.

Jag tror på enighet och att detta är genomförbart trots att jag aldrig arrangerat något. Vi skulle som sagt ha en möjlighet att hävda alla som utsätts av socialen!

Det räcker nu!

Gör om, gör rätt!!

För er nya läsare, länkar till min berättelse:

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/20/uppvaxt-utan-hopp/

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/22/brev-till-de-medskyldiga/

https://annalillanvaisanen.com/2015/04/27/socialens-kompis-psykopaten-mamma/

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/29/jani-min-alskade-son/

3 reaktioner till “För barnen!

 1. ”När jag växte upp kom ingen till min räddning och det var otäckt och när jag försökte berätta blev jag inte betrodd.” Även min upplevelse, att inte bli betrodd, men har som vuxen tolkat det som att om min upplevelse hade fått erkännande hade socialtjänsten och polisen samtidigt behövt erkänna sitt eget misslyckande. Vad tror du? Att som barn få lära sig handskas med känslor värre än vad en vuxen kan föreställa sig, det är svårt. Har för ett par år sedan gått och övat för att se skillnaden på att vara arg, ilsken, ledsen, sorgsen, frustrerad, uppgiven…så nu vet jag att jag inte bara är svart trasselsudd av ilska.

  Artistkväll är bra idé. Känner du till Morgan Alling och hans bok om sin barndomstid? Han vore lysande som programledare!

  Har skrivit på min blogg i ren frustration, https://vanstyre.wordpress.com/2015/08/27/feg-tredje-statsmakt/, hittills har jag hunnit halvvägs om min dotter. Om mig orkar jag inte skriva än. Idag skickade jag inlägget med en massa frågor till socialdepartementet. Hoppas fler än jag bombarderar dem med sanning. Skriv du också dit, som uttrycker dig så bra. Vi måste kämpa för upprättelse!

  Gilla

  1. Polis och socialtjänst hade då fått erkänna sitt misslyckande helt klart. Att som barn behöva tvingas till att lära känna så stora saker och hanter så stora känslor är övermäktigt och barn ska få vara barn. Det är alltid bra att brevbomba departement och spara alla brev man skriver men också svaren. Jag har hävdat människor här på min blogg då det är svårt att nå ut till människor. Vi måste helt kart slåss för upprättlese! Känner inte till Morgan Alling men ska kolla. Titta på svenska artister, varför gör de ingenting? Just därför kan artisternsa bestå av vem som helst egentligen, ger etablerade en bra känga de förtjänar. Alltför många barn tvångsomhändertags på lösa boliner och med lögnen som stöd! 35 000 barn i år och samhället vill omhänderta fler!! Vansinne! Jag har tidigare skrivit till departementen och utredaren Ceder. Försök att få fler med dig att skriva, skulle 20 brev om dagen landa i ett knä tror jag det blir jobbigt att inte agera. Samma gäller polisen och SÄPO. Brevbomba så myket man orkar. Fallen Donia, Felicia och Daniel skickade jag till FN!! Orkar man så ligg på!! Lycka till!

   Gilla

 2. Så bra skrivet
  Det är någon form av ont som styr vårt Sverige.Ingen av politikerna vilken färg de än har som jobbar för ett sunt och välmående land.Det gäller barn,pensionärer eller de som är sjuka och slåss mot sjukkassan.
  Men gå i Pride-tåget med flaggor det är ok att låta barn göra,som inte har en aning om vad saken gäller.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s