Phawniee Thomsson del 3

phawupdatering11921797_895321887209929_3370078737197512604_o

Phawinee Tomsson var buddistisk nunna i Stockholm under en bestämd period, efter sorgen av sin stulna dotter. En dotter som socialen placerat på hemlig ort. Det sista hon sett av sin dotter var vid skolavslutningen 2013, när hon efter en månad som tvångs omhänder tagen flytt hem, fullständigt blå slagen och liv rädd. Polisen och två främmande socialsekreterare som Phawinee aldrig sett låste upp Phawinees lägenhets dörr och tryckte in mamma i köket, medans de hota den livrädda flickan med att de skulle fängsla mamma om flickan inte följde med dem.

Detta trauma med sin försvunna dotter var alldeles för tungt att bära. Därför var templet viktigt för Phawinee. Man klär sej i vita kläder och får inte bära något annat än en liten väska av tyg på sin ena axel. Man får inte vara någon annan stans än i templet och meditera. Något som alla buddister väl känner till.

Man får inte gå och köpa mat eller annat under den tiden och man rakar bort sitt hår på huvudet. Det är en period av meditation då man blir serverad sin mat. När hon var buddistisk nunna var det en handfull nunnor som var tillsammans med Phawinee Tomsson dygnet runt och många trogna besökare var även där på dagtid.

Nu anser svenska rätts väsendet att det är betydelselöst att det går att styrka var hon befann sej då man nu helt plötsligt 2015 anklagar henne för att ha gått runt och spökat i Kungsbacka regelbundet 2013,utan att tilltala dem hon påstås förfölja, när hon var nunna i templet i Stockholm. Hon anklagas av fosterföräldrar nu efter nästan tre år, för att ha vandra förbi tomten, se in i fönstren medan de klivet ut och skriker till henne att ge sej av.

Hon lär ha åkt runt på skolbussen med påsar och kartonger och stirra ilsket, utan att prata, spöka runt skolgården. Hon har blivit utmålad som en sorts svarta madam. En våldnad som härjar runt. Så har det utvecklat sej efter att hon vid ett enda tillfälle fick tillstånd att resa av templets munk. En dags resa till socialen för viktigt möte som begärdes i Vänersborg. Man ville tala om dottern som man sa då skulle få komma hem så fort som möjligt. Lyckligt for då en orolig mor iväg med bil, fram och tillbaka till Stockholm.

För möte med socialen för att prata om sin dotter som hon inte ens visste var hon fanns? Nu ställer jag mej frågan hur trovärdiga anklagarna är när Phawinee har blivit frikänd i flera rättegångar innan hon nu slutligen har blivit ålagd böter för spökerierna 2013? Dom 2014-05-08 åtalet ogillas. Då klaga man dock inte över spökerierna utan då var man upprörd från socialens sida över dotterns inspelning på mamma Phawinees telefon. Där dottern berättar att hon vill bo med mamma för då är man i ” himlen”. Phawinee blev frikänd för de anklagelser man då öste över henne. Att hon skulle ha tvingat dottern göra inspelning.

Dessutom var hon förvägrad att vara med dottern obevakat? Dottern fick inte komma hem men kphawinees advokat fick 97538kr. Åklagaren överklaga och man släppte inte hem barnet. 17 juli samma år kallas mor till socialen i Vänersborg där 2 poliser tvingar henne med sej i en skåp bil. Poliserna prata med varandra om vad de skulle göra? Den ena sa Vänersborgs häktet? -Nej, Trollhättan, sa den andra. Så dit körde man henne. När de väl var framme sa polisen i Trollhättan, – kör henne till Varberg. I Ullared utanför IKEA på förmiddagen stanna polisbilen och andra poliser grep henne hårdhänt som om hon vore en mördare. De körde henne till Varbergs häktet.

Då kom det fram att man skulle dra mor inför rätta för att mor hade varit på Öland hos en Tailänska på semester som hon alltid brukar. Det var första vintern hon var utan sin dotter 2013 i december. Phawinees makes syster bor på Öland så Phawinee ville helt respektfullt bara lämna en julgåva som hon ville ha förmedlad till sin dotter. Där brukade familjen alltid fira jul så dottern var där. Dörren stängdes lika fort som den öppnades så gåvan lämnades utanför. Rättegången hölls 2014-12-08 då mor frikändes igen. Den gången fick inte heller dottern komma hem. Dock fick Phawinees advokat 68119kr Du är frikänd sa advokaten glatt till Phawinee som inte förstod varför då dottern hölls ifrån henne? Phawinee ringde tingsrätten i Varberg som som meddelade att kontaktförbudet ska upphöra 28 januari 2015.

Så hon frågade socialen glad i hågen den 23 januari 2015, – När får min dotter komma hem, jag är ju frikänd? 2 poliser kör mor till sjukhuset där hon tvingas i sprutor som får hennes fötter att värka och magen blev svullen och gjorde ont. Läpparna svällde och värkte. Phawinee såg människor som sov tre dagar efter tvångs sprutor. Själv ville hon kämpa och skriva ner allt de gjort mot henne. En överklagan sändes iväg med telefax, att man tagit in henne utan vård intyg. Hon frisläpptes 17 februari blev hon frisläppt för att sjukvården inte höll henne där med vårdintyg.

Förskrämd återvände Phawinee hem och där knackades och ringdes det på dörren hela tiden så hon vågade inte vara hemma. Phawinee ringde hovrätten och fråga varför hon blev inlåst på psyket vid besök hos socialen då du var frikänd? Hovrätten sa att hon ska tala med sin advokat. Advokaten hade inga svar. Åklagaren ringde och skällde att mor Phawinee skulle ha spökat år 2013 Medan hon bevisligen var nunna i Stockholms buddistiskas tempel? Märkligt nog skulle detta nu ha kommit upp i fosterföräldrarnas minne 2015 efter flera frikännanden? Inga vittnen har kallats till rättegången. 15 tusen ska mor Phawinee Tomsson betala i skadestånd för förföljels som skulle ha skett för 3 sedan beslutades 2015 -08-28. Är det inte rart i SVERIGE?

Text Annina Karlsson.

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/22/frisk-kvinna-domd-till-psykiatrisk-vard/

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/08/phawinee-tomsson/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s