”Den unge polisaspiranten stod och grät….

svensk-flagga

…när han tvingades betrakta hur hans tre äldre kollegor tvångsomhändertog en 13 årig flicka från sina föräldrar. Enligt Lagen om Vård av Unga skulle hon sen eskorteras till ett avlägset Hem för Vård och Boende. Han insåg att han hade initierats. Han var nu medverkade i det listiga LVU/HVB- system han fått förklarat av de äldre råbarkade förebilderna i kåren:

Flickor i låga åldrar finns tillgängliga som en bonus för oss poliser!”

LVU Lönsam Kommunal Människohandel av Ove Svidén.

Detta är alldeles sant men svensken vill inte tro att barn omhändertags och utsätts av pedofiler i olika typer av placeringar. Flickor i låg ålder är populära och ju yngre desto bättre av den anledningen också att hon då är lätt att programmera och dupera.

Jag vet det då jag är ett av Sveriges offer ingen lyssnar på och jag langades runt som så många andra offer både då och nu. Vi ser dock inte att svensken agerar för sina barn ute på gator och torg utan då är det rasism man demonstrerar mot.

Vissa antyder också att världsledare är Sionister vilka har sex med barn då det anses naturligt och barngifte är de inte heller emot. Många antyder också att det handlar om organhandel och västvärlden har ju i många års tid sagt att det råder brist på organ.

David Rockefeller fick för inte så längesedan sin 6:e organtransplantation och Svenskens älskade Wallenberg startar nu upp för att tjäna pengar på flyktingar så som fosterbarn. Jan Emanuel har ju gjort stora pengar och Mona Sahlin har ju kvitterat ut miljonbelopp från hans företag och Attendo är ännu en kålsupare som tjänar på offren.

Svensken sitter framför Facebook förbannad över invasion av flyktingar vilket jag samtidigt förstår men varför protesteras det inte mot: advokater, åklagare, poliser, socialchefer, socialsekreterare, läkare, lärare tjänar pengar på perversa sexuella rovdjur samt barn opereras och föräldrar ser foton på sina barn med stora operations ärr!

Donia mördades och fostermamman Alvesparr ringde till donationsregistret mot mammans vetande och när hon frågade varför, sa man bara att man inget kan säga för man skyddar 3:e part.

3: e part?

Donia hade också våldtagits av Alvesparrs son vilket hon berättat för en skolkamrat och hon trodde också att hon var med barn. Mordet har självklart mörkats och trots att polismannen först på plats, gjorde sig skyldig till mycket allvarligt tjänstefel genom att inte fotografera eller registrera något på brottsplatsen så har han gått fri.

Det har varit program om Donia på tv, ”När ingen ser på” TV4 men ingen har fällts så i Sverige ska barnamördare och pedofiler gå på fri fot då svensken vill dalta med rikemansfolk som är perversa??

När såg du stora artikelserier om detta i pressen eller foton på arresterade profiler som utsatt Sveriges barn?

Det är också känt sedan finska vinterkriget att man i Sverige gärna ha barn som slavar och de finska krigsbarnen sattes på åkrarna och behandlades som djur. Idag ser man att samma händer.   Det är barn, i majoritet,från familjer där man inte missbrukar, utsätter barnen, vanvårdar.

Många protesterar på sociala medier om maktmissbruk men varför ser ingen helhetsbilden?

Varför är det så svårt för svensken att se att allt går hand i hand?

Det som händer nu idag hände i Nazi Tyskland och det protesterar många mot än idag men ingen tycks se vad barnen här hemma måste utstå.

Hur tror ni det känns för barnen?

Ingen demonstrerar för de, fackeltåg hör tydligen bara till Kristallnatten eller så har man 1:a Maj tåg för att hedra Socialismen som växer sig allt starkare.

Som sagt, jag är själv ett offer och som vuxen är det ett helvete att försöka skapa en vettig vardag med vidriga minnen och för att ingen tror på vad man säger. Jag har aldrig förstått varför det alltid måste gå för långt innan svensken vaknar för så har det ju faktiskt alltid varit i Sverige.

Ditt land är inte perfekt, det finns inget som är det!!

Hur tror du det känns när man skriker för att man blir slagen, våldtagen, drogad om och om igen för att ingen kommer till ens räddning??!!

Det är så du vill att barn ska ha det eftersom du då inget gör??

Det räcker inte med snack!

Från olika håll i världen hör vi människor berätta om övergrepp på högsta nivå, säkerhetstjänster som plockar upp barn till politiker och kungligheter. Många som jobbar med att försöka få fram information avlider under mystiska omständigheter, förföljs och hotas och inte sällan ser man att de ifrågasätts i media.

Deras rykten dras i smutsen av en styrd media värld som inte släpper fram dessa nyheter om barnen, sataniska ritualer, män och kvinnor på högsta nivå i världen som borde fängslas. Döende eller pensionerade agenter inom olika säkerhetstjänster, före detta socialsekreterare berättar och det finns en uppsjö olika videor på youtube. Det handlar om allt från mörkläggning om större profilfall till kändisar som ska ha haft sex med minderåriga.

Det heter ju: ”För att bygga det nya skapar man kaos och rädsla tills folket tar emot vilket styre som helst, bara det blir ordning”.

Hur ska du ha det??

http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/

http://www.di.se/artiklar/2015/9/30/aleris-tar-60000-i-manaden-for-flyktinglagenhet/

https://annalillanvaisanen.com/2015/04/28/donias-upprattelse/

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/20/omhandertagandet-av-barn-lvu-omarbetad/

https://annalillanvaisanen.com/2015/03/25/placerad-som-barn-med-skador-for-livet/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s