Phawinee Tomsson

Jag har skrivit om Phawinee Tomsson tidigare, se blogglänkar längst ner, och jag tycker det är viktigt att ni alla får höra deras egna ord. Detta blogginlägg innehåller intervjuer med mamman gjorda av Annina Karlsson och en video dottern Emma Tomsson gjorde själv.
Det är 2015 och Socialen får omhänderta barn med lögnen som ledord och människor slåss i motvind mot myndigheten som tydligen står skyddad!

Det är oerhört viktigt att berätta och jag hoppas verkligen att deras röster förs starkare än tidigare då det behövs!

Hur kan det vara för Barnens Bästa att utsätta en mamma för hot, förföljse, rasism och diskriminering?

Emma var ledsen för ingen lyssnar på henne. Hon smög iväg med sin mammas Phawinee Tomssons telefon för att spela in detta i smyg under ett bevakat umgänge. Socialen var upptagen med att prata med mamman så hon hann att spela in detta 2013 på sommaren. En gång tidigare på våren hade hon rymt hem. Då kom hon full av blåmärken. 2 poliser och 2 okända socialsekreterare från Uddevalla kom då in i bostaden i Vänersborg mitt i natten med nyckel?
Alla fyra hotade flickan att de ska spärra in mamma om hon inte kommer med dem. Polisen tvingade in mamman i köket medan de tog tog flickan med våld. Första gången de hämtade flickan tog de mamman till häktet där hon skrek hela natten av chock. Mamman har blivit frikänd från anklagelser men nu har man gett vårdnaden till mammas före detta make som inte är far till barnet och säger att mamma inte har någon dotter när hon frågar när hon ska få hem barnet då hon är frikänd i hovrätten. Istället har man dragit mamman till rätten igen och 28 agusti ska man avgöra vad man ska göra med mamman som inte kan sluta fråga när dottern ska få komma hem då hon är frikänd. Hon undrar med hur de kan ge vårdnaden till en man som inte är biologisk far då hon inte ens bor med han heller utan på fosterhem? Det får inte mamman fråga. Inte heller varför de tvingade mamman att skilja sig från honom tidigare för att skydda Emma för honom? Mamman är inte farlig på något sätt utan är är rädd om sitt enda barn. De som kan är välkomna 28 agusti klockan 9:00 till Varberg då man ska besluta vad man ska göra åt mamman efter att man gjort en liten rättspsykiatrisk undersökning på henne fast hon inte har gjort det hon anklagas för.

Annina berättar:

”Ligger på sängbotten och funderar.
Vad har man en domstol till när inga vitten får vittna? 7 rättegångar, har hon valsat igenom sammanlagt. Frikänd i samtliga utom nu på den sista. Nu är mor ålagd att betala 15 000 till sin 13 åriga dotter som hon inte träffat sen 2013. Snart har det nog kostat skattebetalarna en miljon i rättegångs kostnader. Eller är det målet? Phawinees advokat Gunilla Johansson i Varberg sa det inte var viktigt att ha vitten. Inte heller har fosterföräldrar någon trovärdighet då det är väldigt konstigt de drar upp gamla saker som de då skulle komma ihåg nu efter flera år av minnesförlust. Då de inte tagit upp händelserna i någon av alla de andra rättegångarna. Absurdum råder. Advokaten vill nu överklaga och ringer dagligen och frågar Phawinee om hon ska överklaga? De vill dra allt en runda till!! Phawinee älskar och saknar sin dotter som sociala tog ifrån henne och hon ger gärna dottern 15 000kr. Problemet är bara det att mamma Phawinee Tomssonendast har socialbidrag då hon inte orkar jobba i dessa förhållanden. Mor är idag ledsen och gråter, tappar rösten, vet varken ut eller in. Nu vädjar jag här med till alla rika domare, advokater, jurister, åklagare att skänka en liten slant till Phawinee Tomsson så hon kan ge en gåva, skadestånd till sin saknade ögonsten Emma Tomsson. Man får ordna ett eget konto till dottern så hon får pengarna direkt om det bara är lagligt? https://www.facebook.com/annina.karlsson/posts/1028273017185927 i filmen hör man dottern tala själv. En lite kortare redogörelse över några rättegångar följer i denna länken,,,,https://www.facebook.com/annina.karlsson/posts/1028250260521536”

Phawniee berättar i intervjuer:

Nr 1

Kanske sista dagarna i frihet för den mor som redan känner sej död från den dagen de stal hennes enda barn. Socialen vill ha henne inspärrad.

Nr 2

Hur kan man hämta ett barn som är 11 år i natten och ge vårdnaden till en man som inte är biologisk far? Mamman får inte se barnet över huvud taget.

Nr 3

En blåslagen dotter 11 år gammal, kommer hem i natten och polisen hade en nyckel till bostaden och de varken knacka eller ringde på dörren. De skrek att de ska sätta mamman i fängelse om inte flickan följde med omedelbart. De brydde sej inte om att hon var full av blåmärken på hela kroppen och livrädd och bara skrek att hon inte ville gå ifrån mamma. Polisen tvinga mamman in i köket medan de drog iväg med det skrikande barnet, lämna av henne igen till fosterhemmet utan att mamma får veta vad som hänt. En dag innan skolavslutningen hände detta 2013.

Nr 4

Hjälp, Hjälp, hjälp, jag är våldtagen !!! Socialen bryr sej inte om att reda ut vad det var för samtal den oroade mamman fick en sen kväll 17 februari 2014.

Nr 5

Första besöket i fängelset för att man är mor!

Nr 6

Mamma undrar när dottern ska få komma hem och får för andra gången polis eskort till fängelset en natt.

Nr 7

Efter den glada nyheten om att vara fri fån anklagelser när ensamma mamman vill visa för sin dotters rektor dokumenten i glädje kommer fosterfadern och fixar ett tredje fängelse besök.

Nr 8

Den fjärde resan med polisen låstes ensamma mamman in på tvångsvård utan att man hitta något fel på henne.

Nr 9

Nu ska man dra den ensamma mamman runt en ny vända i tingsrätten för påstådd förföljelse. Det är oviktigt att hon har vittnen till sin vistelse i Stockholm enligt advokaten som ska föreställa försvaret. Med den här lilla historien med alla små turer som är beskrivna i alla dessa små avsnitt vill jag slutligen ställa frågan, vem är förföljd?

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/22/frisk-kvinna-domd-till-psykiatrisk-vard/

https://annalillanvaisanen.com/2015/05/08/phawinee-tomsson/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s