Monstret- en pedofil som försvaras!

hysh

Hon föddes 1944 i Skåne och som barn var hon en mardröm och som vuxen blev hon än värre men det vidriga är att människor skyddar henne fortfarande.

Hon fick ett barn 1970 och detta barn föddes rakt in i ett helvete som ingen gjorde något åt då det var synd om monstret. Barnet utsattes för sexuella övergrepp och fysisk misshandel både hemma och i olika placeringar som blev aktuella tidigt i barnets liv.

När monstret hade barnet hemma knarkade hon och söp och när barnet fanns på annan plats var det samma sak, hon knarkade och söp. Brev från en vän från 73 visade att hon gjorde precis det då han frågade henne om hallucinationer och att man kan få det på haschet.

Alkoholen är en ständig partner och huset är fullt av folk och barnet får uppleva allt ett barn inte ska veta existerar och socialen ingriper inte. Det sägs att människor ska ha larmat till de om barnets situation men varför kontaktades inte polisen?

När barnet är 5 år vill monstret ha dottern i porrfilm och när barnet utsatts av monstrets vänner får dottern beröm för hon varit duktig. De drogar dottern med piller och alkohol och hon våldtas av flera och man tar strypgrepp på henne, kväver med underarmar och monstrets hat mot dottern hon inte ville ha är fullfjädrat hat!

Monstret talar om för människor att hon inte ville ha en flicka utan en pojke och hon har valt sin favorit och han är en pojke 3 år äldre än dottern. Han översköljs av positiva ord och stöttning medans dottern hånas av monstret och pojkens mamma.

Detta är vad dottern växer upp i och socialen anser inte att det finns fog för att omhändertaga barnet och fler lögner dyker upp från monstret. Hon berättar för dottern att en familj ville adoptera henne som liten. Dokument finns ej bland dotterns handlingar och hon menade också att adoptionspapper finns och hennes underskrift vad den som saknades. Hon backade ur då hon skulle bevisa vad hon gick för som mamma och en riktig mamma utsätter alltså sitt barn och flera och socialen stod på monstrets sida då hon är en kvinna.

Denna fanatism finns också rent politiskt i staden och polisen var hatad och pedofilerna ansåg att man ska få göra vad man vill och vännen skriver i brev till monstret att det är bra med kontakter i porrbranschen. Han sitter i fängelse och frågar 73 om dottern har kommit hem än och om hon är på samma ställe som förra året. Det är bara det att ingen har berättat detta för dottern att hon placerades så tidigt som 72.

När dottern blir gravid vid 18 års ålder så är pedofilerna och socialen ute efter hennes barn och hon jagas. Hon söker skydd på sjukhuset i hopp om råd och hjälp men ingen tror på henne. Socialen menade först till henne att det är bra med monstrets stöd och att hon har stöd från även de. Ingen kommer därför att ta barnet ifrån henne. När sjukhuset blir inblandat så låter det annorlunda och dottern anses vara fel på alla sätt och vis och mot hennes vilja utförs en abort.

Monstret ville ha barnet för att sälja barnet till sina kompisar tillsammans med socialen och detta trodde inte sjukhuset på.

Denna misstro förföljer dottern som försöker få stöd och hjälp, när BUP blir inkopplat så talar de om för henne att det är hennes fel att monstret dricker. Detta har dock pågått sedan tidigt 60 tal och dottern föddes 70 men det hör inte hit. Sjukhuspersonal står på monstrets sida och man påtalar för dottern att det är henne det är fel på.

Som vuxen får dottern lyssna på samma försvarstal från väninnor till monstret i hemstaden Varberg. Det är synd om monstret och denna fanatism och beskyddande av en pedofil och barnamördare är alltså viktigare än dotterns upprättelse. Många påstår till dottern att de bryr sig om henne men trots uppmaningar så går ingen till polisen och berättar det de vet.

Hur kan man då påstå att man bryr sig?

2 av dotterns syskon mördas och hon är vittne till det och det är inte viktig information till polis?

Hur inblandad är man själv då?

Man har valt att lyssna på enbart en sida av allting och dottern har tom hört att övergreppen är hennes fel och att utsattheten är hennes lögner trots att flera har berättat att hon växte upp i denna utsatthet!

Det berättas för dottern av ”vuxna” att de inte gått till myndigheter för hon måste förstå att de skäms för att de drack så mycket då. De mår dåligt för detta och dottern ska visa respekt och förståelse för det.

De andra barnen som blev utsatta av samma liga ska inte heller de ha upprättelse alltså och barnamördare ska alltå gå på fri fot för att svensken är egoistisk och kommunist?!

Det är den politiska fanatism dottern är uppväxt med och den skulle barn hjärntvättas med och när Palme mördades så skriker monstret ”nu blir ingenting som vi vill!!” och hon gråter som ett barn. Dottern förstår ingenting.

Deras agenda skulle alltså inte bli verklighet för att Palme mördats, en liga med pedofiler i ett kommunistiskt parti hade en agenda och med Palme skulle den bli verklighet??

I 30 år letar dottern efter sin biologiska pappa och blir kritiserad för det av de som ”känner” henne. Hon har ju det bra ändå som andra som vuxit upp utan sin pappa enligt de.

Dottern föder en flicka som vuxen som också hon påhoppas av monstret med mental terror och hon avslutar kontakten med monstret till mormor. Trots att barnet försöker påtala för monstrets väninnor att detta också skett så försvaras monstret. Barnet får som vuxen kritik för att hon tycks ha fastnat i det som hänt henne men sanningen är den att hon aldrig fått bearbeta det som hänt.

I hennes medicinska journaler från BUP och sjukhus står det att hon framfört det som hänt och att det avvisats! Alltså ingen bearbetning har skett utan skuldbeläggning har varit mot dottern som alltså blivit kritiserad för sökandet av biologisk pappa och upprättelse för det som hänt.

Sanningen är tydligen människor rädda för men hur rädda är då barnen som utsätts?

Hur rädda är då barnen när räddning inte kommer till de?

Vem ska barnen lära sig lita på när ”vuxna” anser att deras egoism är viktigare än att pedofiler sätts i fängelse?

Denna feghet utsätts dottern alltså för tillsammans med de andra barnen som hon vet finns men inte vilka de är. Människor ställer kraven på dottern att berätta alla detaljer för hon borde ju kunna göra det. Drogad?

Eftersom hon var uppväxt i hemmet så vet hon namnen på alla enligt människor och barnet ska redogöra för allt trots att det självklart inte går.

Dessa krav ställer man på barn som annars vad gäller brottsutredning inte alltid får vittna med hänsyn till barn och detta enligt svensk lag!

Dottern får reda på av släktingar att monstret kastade kattungar i väggen för att de inte rörde på sig och skyllde på sin bror. Det är bara det att han då arbetat med fadern på gården som blir flyende förbannad. Det finns inget utsättande överhuvudtaget av monstret i hennes barndom eller uppväxt i hemmet.

Monstret har själv erkänt vissa övergrepp på dottern dock ej till polis och skrutit om att 2 graviditeter tog hon itu med själv och ringde till sin mamma och berättade det. Moderns make blir beskylld för att han tafsat på dottern vilket är lögn.

Monstret en människa född ond och som offrade barn i sataniska ritualer samt sålde sitt barn till pedofiler för att hon skulle ha pengar till brännvin försvaras och dottern är stämplad av människor som lögnare. Några anser tom att hon är värre än monstret och att hon är elak för ”man säger inte så här om sin mamma”.

Det dottern fortfarande som vuxen får höra är att monstret är en varm och omtänksam människa som älskade sitt barn och alltid gjort så!

Monstret avled den 18:e februari 2016  och var aktiv medlem i KPLM (R) tillsammans med kumpaner!

 

 

Vad hon bl a erkänt för dottern:

https://annalillanvaisanen.com/2015/04/11/hanet/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s