Sverige och pedofiler!

svensk-flagga

Dessa vidriga avskum som utsätter de svagaste och döms till löjeväckande straff i Sverige, ett land som inte ens utreder en polischef!

Vad gäller straffen så är de löjeväckande och man kan ju undra varför det är så viktigt för Sverige att dessa vidriga rovdjur kommer så lindrigt undan! Det har kommit fram mycket i världen om pedofiler som utsatt och utsätter i organiserad brottslighet. I vårt grannland Norge  är situationen en mardröm men den mardrömmen är dock även svensk!

Detta ämne skrämmer väldigt många människor men hur rädda tror ni då att barnen är?

Hur tror ni då barnen känner det när vuxna flyr för att de är rädda för sanningen?

Alldeles för många människor anklagar de som berättar för att vara lögnare och även om det är källorna själva i den organiserade världen som berättar så tror inte människor på det. I Sverige är det den gamla vanliga barnsliga attityden ”man vill inte se/tro” som råder vilket är oerhört fegt!

Här i Sverige är det tvångsomhändertagningarna av barn man ska fokusera en aning på och många har ju gått ut i pressen och berättat om övergrepp och utsatthet. Donia Hassan är ett fall som starkt ifrågasätts då de ansvariga går på fri fot.

Varför är det så viktigt att barnen ska utsättas?

Varför tar Sverige inte sitt ansvar och attackerar denna vidriga brottslighet när det är allmänt känt vilken myndighet som är inblandad?

Många tror blint på myndigheter och att de sköter allt prickfritt medans det i sanningens ögon är tvärtom och vill svensken att dessa ska ställas till svars måste svensken vakna!

Det finns omhändertaganden som inte är felaktiga men de är ytterst få och varför hör vi berättelser från barn och ungdomar om prostitution, knark, alkohol, mediciner, operationer, sexuella övergrepp, fyisk misshandel, svält som behandlingsmetod etc om allt nu är så bra??

Sverige verkar ha en rädsla och kanske handlar den om att visa upp sanningen eller man kanske är rädd för vilka de skyldiga är. Det hör dock inte hit för det viktiga är offren och att ansvariga ställs till svars.

Det som det berättas om i Ted Gundersens video kan vara svårt att förstå men fallen är för många och även i Sverige!

Ted Gundersen fd FBI numer avliden gick ut och berättade om hur det fungerar i USA och med Socialen som fångar upp barnen åt pedofiler. Han berättar grundligt om vad allt handlar om och han är inte ensam.

Själv är jag ett offer och vi är alldeles för många och den Nation, den människa som inte står upp för barnen är en skam för mänskligheten!!

En del av min uppväxt i nedanstående länk:

https://wordpress.com/post/annalillanvaisanen.com/782

Annina berättar om sin dotter Donia

https://wordpress.com/post/annalillanvaisanen.com/737

https://wordpress.com/post/annalillanvaisanen.com/366

På NKMR:s sida på facebook kan ni ställa frågor

På Ove Svidéns blogg finns mer information om vad som händer, nedanstående länk.

http://www.peace.se

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s