Svea Hovrätt!

En faderskapsutredning från anno 1971 ifrågasätts och därmed också identiteten på mannen i fråga man anser är far till mig. Flera omständigheter gör att det finns anledning till att ifrågasätta hela förfarandet och då utredningen i helhet men även moderns berättelser om honom men också flera andra.

Det visar sig att när hon träffar denne man är hon redan gravid vilket gör att identiteten på mannen ifrågasätts. Nu i vuxen ålder fick jag kontakt med ett ombud som hjälpte mig och kontakten med Tingsrätt inleds.

I handlingar till Tingsrätten förklaras allt klart och tydligt men Tingsrätten avslår begäran om blod undersökning och en överklagan till Svea Hovrätt inlämnas.

Nu ska man då ha klart för sig att jag letat efter min pappa i 30 år men ingen som kände modern har samarbetat eller hjälpt mig på något sätt. Man har kommit med undanflykter och sagt att ingen kommer att vilja prata om detta då modern anses vara någon ingen vill kännas vid.

Trots att detta självklart hade hjälpt mig brydde man sig inte om överhuvudtaget utan människor var mer inne på att skydda sig själva. Fadersskapsutredningen har som den ser ut blivit utskrattad av erfarna kriminalpoliser som yttrat att den måste göras om. Man har gjort fel totalt sett men så länge ingen samarbetar blir det omöjligt och gärningsmän går på fri fot.

Detta handlar således inte enbart om ett fadersskapsmål där en man står oskyldigt anklagad utan också om brott. Socialförvaltningen har därför inte heller ställts mot väggen utan alla inblandade sover sött utom jag.

Svea Hovrätt tar hänsyn till information som inkommit efter 1971 och menar att det finns anledning att testa mannen. Både jag och mitt ombud blir mycket glada över denna seger och man menar också från Svea Hovrätt att Tingsrättens ansvar är att se till att testning genomförs. Då jag inte har någon aning om vad det finns för material så menar jag till Tingsrätten att båda ska testas.

Detta görs.

I handlingar till Svea Hovrätt så namnges 3 män då modern haft sex med flera och hon berättade för den anklagade att hon redan var gravid. Hon sa dock aldrig med vem och när jag har frågat hennes bekanta så har man inte vetat vem den anklagade är.

Detta tycker jag är väldigt konstigt med tanke på att hon sagt att hon träffat någon hon ville gifta sig med. Borde då inte vänner veta detta? Är inte detta en nyhet man delar med sig av?

Således borde flera veta hans identitet men icke och några menar att hon skyddar någon och hon tillbringade mer tid i Stockholm än någon annanstans. Den anklagade har inte varit där.

Modern berättar om en man hon träffat i Stockholm som hon ville ha ett förållande med och på frågan om varför det inte blev så var svaret: Vad ska han med mig till?

En tv-serie gör att hon berättar om en man vars son är med i denna serie att fadern är en väldigt smart och trevlig man. Hur kan hon veta det om hon inte träffat honom? Om hon inte kände honom?

En man berättar för mig att min pappa ska vara en  svensk man i Stockholm som hade en son då. Han ska vara fint utbildad som det yttrades.

Den anklagade lever inte upp till detta heller.

Svea Hovrätt får mycket information och testresultatet fås och man anser att den anklagade är pappa men inga svar på några frågor.

Jag och den nu dömde anser att vi inte kan göra mer.

Svea Hovrätt ställde inte socialförvaltningen mot väggen då de i handlingar från mig och ombud ifrågarsätter kompetensen då jag blev lämnad hos en våldsam förälder som utsatte sitt barn för sexuella övergrepp. Modern hade också ett alkoholmissbruk och för att få pengar till missbruket så sålde hon mig som också utsattes för fysisk misshandel.

Myndighetens ansvar ligger i att säkra barn som far illa och att biologisk pappa och andra anhöriga ska lokaliseras. Detta har man alltså inte gjort något utav det utan istället blev det placeringar hos andra familjer.

Modern är avliden och skyddade förutom medskyldiga till brotten mot mig men också mannen som är min pappa.

Sverige 2017.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s